Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Beginnen om 9 uur en geen powerpoint: hierover zal de Nationale Veiligheidsraad zich woensdag buigen

Het ziet ernaar uit dat de Nationale Veiligheidsraad morgen groen licht geeft voor de heropening van de winkels op 11 mei. Maar wat met de markten? En krijgt ook de sportsector - en vooral het profvoetbal - meer perspectief? Hierover zal de Veiligheidsraad zich buigen, zónder powerpoint.

63 reacties

  • Matthias Desmet

    4 jaar geleden
    Erwin Fiers, aantal besmettingen en ziekenhuisopnames zijn toch gedaald, dus de versoepelingen zijn niet te vroeg, maar op tijd
  • johan vervecken

    4 jaar geleden
    Ze geven geen PowerPoint meer omdat dit een bewijs is van hun onkunde, en de flaters die op hun diensten zijn.
  • Erwin Fiers

    4 jaar geleden
    Binnen 2 weken mogen we terug strengere maatregelen nemen.Veel te vlug Wilmès.Veel te vlug zoals viroloog Wathelet waarschuwde.Het aantal besmettingen en ziekenhuis opnames moet eerst fors dalen .Pas dan kan men beginnen versoepelen.
  • ronny cuypers

    4 jaar geleden
    Sport moet ontspanning zijn. Prof sport kan wachten. Sporten voor de echte sportieveling is veel belangrijker voor de gezondheid van de mensen.
  • Lara Debie

    4 jaar geleden
    Een lockdown haalt ons immuunsysteem onderuit. Als je gezond bent moet je opletten met over-ontsmetten, en alle contact vermijden. Dit kan aan de oorzaak liggen van een nieuwe golf infecties, en niet enkel covid19.