BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Na 39 jaar BNP Paribas Fortis neemt Belfius over bij Anderlecht: sponsorwissel moet nuloperatie worden

AnderlechtAnderlecht omschrijft het juist: “Het einde van een tijdperk.” Na Adidas vorig jaar houdt nu ook de deal met shirtsponsor BNP Paribas Fortis – na net geen 40 jaar – op te bestaan. ­Belfius staat klaar om over te nemen, naar verluidt voor “gelijkaardige bedragen”.

11 reacties

  • Thomas Vermeiren

    4 jaar geleden
    @Erwin Van Roy Al eens gekeken wat de intrestvoet was in die tijd? Je kan de bankwereld niet vergelijken voor en na de staatssteun.
  • Polutnik Ronald

    4 jaar geleden
    Niet alleen Belfius komt erin de plaats maar de Lotto zwaait daar ook met miljoenen , normaal zou niemand meer lotto moeten spelen en veranderen van de bank Belfius. Wij moeten voor alles betalen en zij gooien het geld weg en doen afdankingen .
  • Daniel Danhieu

    4 jaar geleden
    Dit aankondigen op de dag dat exact 44 jaar geleden Paars-Wit de eerste Belgische ploeg werd dat een Europese beker won. Je moet durven. Het zou een dag van trots en praal mogen zijn. Maar neen. De naam van het stadion werd verandert. De Vanden Stock’s zijn nu persona non grata. Buiten Kompany, op en/of naast de lijn, plus, uit de glorieuse tijd, Vercauteren langs de lijn, Paul Van Himst en Michel (niet Michael) Verschueren in de tribune, blijft er nu echt niets meer over van de RSCA legende.
  • Chris Marien

    4 jaar geleden
    Inderdaad , Belfius in den tijd gered door de staat ( da zijn wij toch ook nie ? ) en die gaan Anderlecht sponseren ? Ik ben daar tegen
  • Johan Francois

    4 jaar geleden
    staatsbank Belfius helpt hiermee het speeltje van multimiljonair Coucke het hoofd boven water te houden. Ik denk dat er vandaag de dag nobeler dingen gedaan kunnen worden door staatsbank Belfius, misschien hebben ze het daar nog niet gemerkt dat talloze bedrijven die onze economie moeten doen draaien hulp kunnen gebruiken. Daardoor kunnen ook duizenden arbeiders een inkomentje krijgen waar de heren voetballers hun veters nog niet voor strikken.