Tom Waes brengt een driedelige 'Reizen Waes'-special over Japan.
Volledig scherm
Tom Waes brengt een driedelige 'Reizen Waes'-special over Japan. © VRT

Tom Waes onderzoekt impact van coronacrisis en trekt naar Japan in speciale edities van ‘Reizen Waes’

TVNu verre reizen er de komende tijd niet inzitten, brengt Tom Waes de wereld naar ons toe met twee speciale edities van ‘Reizen Waes’. Op zondag 17 mei zoekt hij in ‘Reizen Waes blijft thuis’ uit hoe de coronacrisis leeft in de landen die hij de afgelopen jaren bezocht heeft. De weken nadien volgt een driedelige minireeks over Japan. 

4 reacties

  • jozef van riel

    4 jaar geleden
    Blijf nu ook maar in uw kot hé manneke! Kritiek geven op mensen in de supermarkt maar nu zelf de wereld rondreizen! Hypocrisie ten top!!
  • Louis Heyens

    4 jaar geleden
    ... en dat op kosten van de belastingbetalers en tv-kijkers want voor hem is dit een "werk"-reis en dat terwijl juist hij zovéél hinder ondervond en kritiek gaf op de winkelende klanten die TE dicht langs hem passeerden. Maar ja, wie slaat nu een gratis reisje naar het verre oosten af ...?
  • Joske Zeeuw

    4 jaar geleden
    De aflevering van Waes over de citroenencrisis in de supermarkt was toch geen succes hoor.
  • tony bessems

    4 jaar geleden
    Na de Pfaffs en Koen Wouters gaan ze ons weer doodslaan van verveling met Tom Waes. Gebrek aan talent en creativiteit doen kijkers wegzappen. Breng eens iets nieuws zoals Nederland zich elke keer terug weet te heruitvinden. Bart De Pauw wist tenminste wat entertainment was The biker boys etc. Of alles kan beter, of in de Gloria. Je kan de tv niet aanzetten of je ziet Koen Wouters met zijn zelfvoldane kop. Armoede troef.