© eva

Gemeenteraad vergadert digitaal maandag 11 mei

Voor het eerst in de geschiedenis vergadert de gemeenteraad van Riemst via conference call op maandag 11 mei om 20 uur. Dat gebeurt na beslissing van de burgemeester die - in uitvoering van de overheidsmaatregelen i.v.m. het coronavirus - geen openbare zitting toestaat. Het zal voor iedereen even wennen worden.

eva01

Aan de agenda staan o.m. volgende punten: vaststelling van de nieuwe straatnaam Agnetendries in de verkaveling Oude Steenstraat in Millen, wijziging van het personeelskader met o.a. de toevoeging van de functies van BBC-planner, projectcoördinator openbare werken en klimaatambtenaar, vaststelling kosten voor nutsvoorzieningen en verlichting in de nieuwe verkaveling bij het Sint-Maartenshof in Genoelselderen, huurtarieven van het Paenhuys voor goede-doel-organisaties, vervroegde uitbetaling van de gemeentelijke toelagen aan alle erkende verenigingen en het bestek voor wegwerken wateroverlast in de Tramstraat.

In een toegevoegd punt vraagt Steven Coenegrachts (Open VLD) om - gezien de coronacrisis - ieder gezin dit jaar gratis een extra rol huisvuilzakken toe te kennen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer