© Instagram

Magie met make-up: blogster doet acne verdwijnen in één minuut

De 22-jarige kapster Edith Mair uit Wales heeft last van puistjes, maar ze weet perfect hoe ze die moet maskeren. Met enkele concealers en oogschaduw heeft ze in een mum van tijd een egale huid, zo bewijst ze in dit timelapse filmpje van amper zestig seconden.

vwh

Veel tijd heeft Edith niet nodig om haar acne weg te moffelen. De reacties op haar filmpje, dat werd gedeeld door beautygoeroe Huda Kattan en via Instagram al meer dan honderdduizend keer is bekeken, zijn over het algemeen lovend. Sommigen vinden acht verschillende producten op haar gezicht iets te veel van het goede.

Of je nu wel of niet van make-up houdt: het resultaat dat Edith ermee bereikt is verbluffend. Eerst brengt ze met een fijn borsteltje groene oogschaduw aan op haar puistjes, orange oogschaduw onder haar ogen. Vervolgens smeert ze vloeibare concealer onder haar ogen, brengt ze fond de teint aan, contourt ze haar gezicht en werkt ze de look af met lipgloss, eyeliner en valse wimpers.

“Ik krijg altijd complimentjes over mijn huid, maar zonder make-up ziet ze er anders uit omdat ik al jaren last heb van acne. Ik ben gewoon goed in het wegmoffelen van mijn puistjes”, zegt de vrouw die make-uptutorials deelt via Instagram en YouTube aan haar fans.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer