Anderlecht-CEO Van Eetvelt, die dit wél het juiste moment vindt om voetbal stop te zetten: “Wie kosten niet aanpast, gaat onderuit”

AnderlechtHet seizoen zit erop, en Anderlecht grijpt weer naast een Europees ticket. Vandaar dat RSCA er zich in maart niet in kon vinden om de competitie stop te zetten. “Verschillende clubs wilden die beslissing toen forcéren, nu zijn we beter geïnformeerd”, zei CEO Karel Van Eetvelt bij VTM Nieuws. “De regering maakte duidelijk wat kan en wat niet.”

18 reacties

  • René Schoeters

    4 jaar geleden
    Rik Tytgat : dat is inderdaad de enige juiste conclusie, vér boven hun stand! Maar ik vrees dat ze het nog altijd niet begrepen hebben, ze gaan wel weer met geld smijten ondanks dat ze nu steen en been klagen! Wat voor irreële wereld is dat toch!
  • willems michel

    4 jaar geleden
    Eindelijk beseft die man hoe weinig voetballers bijdragen aan de sociale voorziening. Voor een UNIZO-gedelegeerd bestuurder, een Febelfin-CEO, en nog een tiental andere bestuursfuncties, heeft het lang geduurd voor hij inzag wat de voordelen van voetballers zijn. Vandaar waarschijnlijk die bocht van 180 graden.
  • Jan Verheyen

    4 jaar geleden
    Voor de verdeling van de TV-gelden klonk wel een ander verhaaltje, dan vangen de kleinere clubs beduidend minder terwijl ook daar solidariteit nodig is nietwaar A'lecht?
  • Lois Verdonk

    4 jaar geleden
    Anderlecht op bedelronde bij de grote ploegen ie wel bekwame managers hebben en hun financies goed beheren. Met Verschuren hebben ze voor dit wanbeleid gekozen. Waarom horen we van die andere kleinere ploegen geen klaagzangen ?
  • L.R. JANSSENS

    4 jaar geleden
    In de krant is er slecht één ploegje die regelmatig ten onrechte wordt voorgedragen.Wat komt de achtste in de competitie hier nog vertellen.Dat ploegje heeft jarenlang europees gespeeld en toen was er ZEKER geen sprake van hunnentwege om ook maar één frank af te staan aan de andere ploegen.Waarom nu wel gaan schooien?? Hopelijk is het nu gedaan met de beste spelers van andere ploegen te halen om deze ploegen te kortwieken.Hoe zijn die krabbers nog aan een licentie geraakt met grote schulden??