AP
Volledig scherm
© AP

Amerikaanse kapster negeert lockdownmaatregelen en weigert salon te sluiten: zeven dagen cel

Een kapster uit Dallas (Texas) is veroordeeld tot zeven dagen celstraf omdat ze de lockdownmaatregelen negeerde en klanten bleef ontvangen in haar kapsalon.

7 reacties

  • Ludwig VdB

    4 jaar geleden
    Ze kunnen er hier een lesje uit trekken. Hier riskeert iedereen straffen en ze worden in snelrecht gedaagd binnen heel snel, zes maanden en intussen hangen ze gewoon verder de egoïst uit zonder dat er iets aan gedaan wordt en op het einde van de rit krijgen ze een waarschuwing en ze weten het. Had men die aso in Turnhout na zijn tweede party gewoon opgesloten en zijn opsluiting breed uitgesmeerd in de media, hij had geen derde georganiseerd en de massa had het begrepen.
  • Kris Kras

    4 jaar geleden
    Dat krijg je als men niet kan tegrugvallen op enige vorm van sociale zekerheid. Zelfbehoud en ik eerst zit de mens ingebakken.
  • Marc Vinck

    4 jaar geleden
    Of we nu voor of tegen zijn, in Amerika bestaat niets zoals al die uitkeringen in Belgie. Geen geld is geen eten. In Belgie kan je , mits wat liegen en foefelen, levenslang in de hangmat liggen en dan ook nog recht hebben op het minimumpensioen.
  • Jozef Vermeulen

    4 jaar geleden
    johan fransaert, er is in Amerika 3000 miljard dollar uitgetrokken om iedereen in lockdown 600 dollar per week te geven. Dat is zelfs in Texas meer dan genoeg om eten mee te kopen.
  • ronny meuris

    4 jaar geleden
    Het ergste Is dat ze ginder niet beseffen dat dit weing met de wet te maken heeft maar eerder een kwestie van overleven is. Ze denken moedig te zijn maar zijn juist dom om de echte feiten niet te willen zien.