BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Nog wel wat knopen door te hakken: wat met bekerfinale, kan die op 1, 2 of 3 augustus? En kan promotiefinale in 1B nog gespeeld worden?

Belgisch voetbalDe Veiligheidsraad maakte de facto een einde aan het seizoen. Nu is het aan de Pro League om op 15 mei de resterende knopen door te hakken. In de tussentijd: een handleiding voor wie door het bos de bomen niet meer ziet.

6 reacties

  • Frank Rolus

    4 jaar geleden
    Het is te hopen dat de voetbalbond nu eindelijk is zaken gaat direct belissen Als Beerschotsupporter weet zowel OHL als beerschot niet waar ze spelen volgend jaar erwijl andee ploegen zich al kunnen opmaken voor een volgend seizoen . dat is ook een beetje competitievervalsing volgens mij Groot verschil tussen spelen in 1B dan splers zoeken voor 1A
  • frans moyens

    4 jaar geleden
    Als OHL die eerste wedstrijd gewonnen had zou ik dat ook zeggen hi hi hi, leukste mop van het jaar
  • Dirk Hanssns

    4 jaar geleden
    Beerschot heeft de heenwedstrijd gewonnen en is net als Club Brugge dus kampioen en mag naar 1A..Das de logiva van alles. Vermoedelijk daar spelen met 18ploegen met aldaniet met supporters.
  • Etienne Van Roy

    4 jaar geleden
    wat betreft de voetbal competitie, de rijke clubs hebben zijn allen gaan smeken om de competitie te stoppen dan moeten zij de miljoenen aan telenet niet terug betalen, ik hoop nu dat wanneer de competitie opstart dat ze dit ganse jaar zonder publiek moeten spelen, het gevolg daarvan zou zijn dat er geen hooligans op straat komen om te vechten en dat de politie kan ingezet worden om de sociale afstand te bewaren.
  • Paul De Brabanter

    4 jaar geleden
    wat met de lagere reeksen? daar wordt nooit over gesproken