EPA
Volledig scherm
© EPA

Ook Songfestival 2021 in gedrang: “Pas als vaccin er is, kunnen er weer grote evenementen worden gehouden”

FestivalsPas als er een vaccin tegen het coronavirus is, kunnen grote evenementen weer worden gehouden. Tot die tijd is het gevaar te groot dat het virus daardoor weer opleeft, besliste het kabinet in Nederland. In België is zo'n besluit nog niet genomen, maar viroloog Marc Van Ranst leek er eerder wel naar te hinten

5 reacties

  • Peter De Witte

    4 jaar geleden
    Miljoenen mensen kijken hier nog altijd naar, ook al kan je over de kwaliteit discussiëren en dat mag zeker, het geeft amusement aan heel veel mensen in Europa en een moment van verbondenheid kan ook geen kwaad. Zo zijn er dan nog wel zaken die je zou kunnen afschaffen. Mij interesseert voetbal ook niet, maar ik ga het amusement van heel veel andere mensen niet afnemen.
  • Kurt Bourdeaux

    4 jaar geleden
    Als ze zo gaan beginnen ga ik er toch over nadenken om mijn geld van tickets terug te vragen. Er zijn heel wat virussen waar nog geen vaccin voor is... En ze zijn er al wat langer. Zelfs een verkoudheid, die het gevolg is van een virus kunnen ze niet voorkomen... Hiv, ietske belangrijker ook niet.
  • Steven PIENS

    4 jaar geleden
    In België weten ze nog niet wat ze volgende week gaan beslissen. Nederland is al met de planning van 2021 bezig. Hoe groot kan het contrast nog zijn...
  • Dirk

    4 jaar geleden
    Rock Werchter en Pukkelpop zal volgend jaar ook niet doorgaan zonder vaccin.
  • victor vandesande

    4 jaar geleden
    Van een oubollig en totaal overbodig gedoe gesproken . Ik kan er totaal niet bij dat zoiets uberhaupt nog georganiseerd wordt . Als de VRT wil besparen kan het makkelijk hierop.