Koning Filip
Volledig scherm
Koning Filip © Facebook

Koning Filip gaat joggen voor het goede doel

RoyaltyNet zoals de rest van het land gaat ook koning Filip af en toe een luchtje scheppen tijdens de lockdown. Dat doet hij niet alleen voor zichzelf, maar ook voor het goede doel. 

5 reacties

  • Johan Vandorpe

    4 jaar geleden
    Bedankt Sire voor de steun ! Het Robin Foodteam. Er is voor 50.000 liter soep bijeen gelopen. Gemaakt van voedsel overschotten bestemd voor kansarmen. Covid brengt een enorme solidariteit teweeg.
  • Monique Asaert

    4 jaar geleden
    Nu doet hij als een normaal iemand!! En zagen ze nog steen en been. Leg je hand op uw hoofd en kijk wie er onder staat..
  • lode wijk

    4 jaar geleden
    Wie na een dagtaak terug komt van zijn werk heeft meer verwezenlijkt dan die joggers, in de colruyt , worden door de medewerkers meer kilometers afgelegd en dit iedere dag, daar hebben wij burgers wel iets aan, ook verplegend personeel hebben op het einde van de dag hun lichamelijke prestaties gedaan.
  • Eric Baeten

    4 jaar geleden
    Goed voor zijn fysiek, kan hij de gepensioneerden de helft van zijn dotatie bezorgen, dat zal ons een beetje helpen in deze tijden..
  • jeroen daniëls

    4 jaar geleden
    Prins Albert II van Monaco heeft aangekondigd het budget voor het paleis en het prinselijk huis met bijna 40% te verminderen. Waarom die die dat niet?? Wij betalen maar belastingen...