VTM Nieuws-anker Freek Braeckman zal 'Het Corona Debat' mee in goede banen leiden.
Volledig scherm
VTM Nieuws-anker Freek Braeckman zal 'Het Corona Debat' mee in goede banen leiden. © Bart leye

Volg morgen in HLN LIVE: experts en ministers gaan discussie aan in ‘Het Corona Debat’

Op initiatief van Medische Wereld gaan corona-experts en de betrokken ministers zaterdagochtend de discussie aan in ‘Het Corona Debat’, dat je live zal kunnen volgen in HLN LIVE. Tijdens het online evenement kan de bevolking ook doneren aan de actie Health For Life, een inzamelactie om de zorginstellingen voor te bereiden op het vervolg van de coronacrisis.

5 reacties

  • Gino Sinnesael

    4 jaar geleden
    Ik hop dat daar de vraag gaat gesteld worden over het al dan niet nut van mondmaskers, en de wisselende berichtgeving daarrond, alsook over uitspraken van "deskundigen" dat zijzelf er geen gaan dragen. Heeft zo'n uitspraak enige meerwaarde???
  • Ludo Wouters

    4 jaar geleden
    Aan Jan Vos, de meeste mensen zijn jaloers op jullie maatregelen en dat ze daarom kwaad zijn op jullie. Jullie doen het zeker beter dan hier in België !!
  • Jan Vos

    4 jaar geleden
    Hoop écht dat iemand mij hier antwoord kan geven op mijn volgende vraag: vrijwel alle Belgische mensen die ik spreek zijn boos op Nederland omdat wij te soepel met het virus om zouden gaan. Buiten het feit dat ik dat zelf anders beleef, bewijzen de harde cijfers dat de maatregelen bij "ons Hollanders" beter blijken te werken dan bij jullie. Waarom dan toch boos zijn?
  • Vetmuylle Gerda

    4 jaar geleden
    FRIEDA VAN KEYMEULEN, we hebben wel nood aan een debat want blijkbaar zijn er nog steeds niet die weten welke prijs er vasthangt aan Covid en aan het loslaten van lockdown, er zijn er die nog massaal de regels breken en hun goesting doen, het kan allemaal geen kwaad. Dat zijn vaak 60+ 'ers. Maar ook jonge gezinnen... de winkels gaan open alles is voorbij en meer van die domme gedachtekronkels.
  • heinz wolf

    4 jaar geleden
    We hebben geen behoefte aan een zoveelste debat. Dat het ministerleger maar beter aan constructieve[re] maatregels en oplossingen werkt.