Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Westerlo, dat verdere stappen zal ondernemen, ontstemd over licentie Moeskroen: “Waarheid zal nog aan het licht komen”

Belgisch voetbalKVC Westerlo reageert verbaasd op de proflicentie van Moeskroen. Het zal zeker verdere stappen ondernemen en “is overtuigd dat de volledige waarheid nog aan het licht zal komen.” 

11 reacties

  • Milano A C Sarmaat

    4 jaar geleden
    Een competitie met 18 of 20 Clubs lijkt mij het beste. De nr 1 van de reguliere competitie is dan kampioen. De nummers 2 t/m 6 spelen Play Offs om Europese plaatsen. 2 clubs degraderen rechtstreeks.
  • Eddy Van De Velde

    4 jaar geleden
    Iedereen kent de waarheid. Maar het BAS legt die naast zich neer en waant zich goddelijk.
  • Roger Duyssens

    4 jaar geleden
    Het probleem ligt duidelijk bij het BAS. Zij nemen een beslissing zonder eigenlijk iets te motiveren. Het hele dossier is voor iedereen die niet aan de zitting deelgenomen heeft even onduidelijk als het dossier dat door de commissie werd verworpen. Eerst een uitgebreid verslag geven en daarna tot een besluit komen was al veel beter geweest en dit verslag in de pers communiceren dan kan de volksjury tenminste zich ook een mening vormen.
  • ronny meuris

    4 jaar geleden
    Dat zal dan de derde poging van Westerlo zijn op via de rechtbank hun gelijk te halen, maar ik vrees dat het ook deze keer niet de goeie keer zal zijn. Moeskroen heeft klaarblijkelijk iets meer achter de hand.
  • Kevin Cabus

    4 jaar geleden
    Westerlo is geen winnaar vd reguliere competitie. De winnaar van 1B kan alleen 1 vd periodewinnaars zijn. Hoedanook, aan heel dat BAS-gedoe hangt elk jaar een reukje