Minister van Economie Hilde Crevits (CD&V).
Volledig scherm
Minister van Economie Hilde Crevits (CD&V). © Photo News

Experts luiden noodklok over misbruik coronasteun

Veel zelfstandigen en ondernemers hebben onterecht gebruik gemaakt van de economische steunmaatregelen van de overheid. Dat schrijft De Tijd vandaag na een rondvraag.

112 reacties

  • Sara Peeters

    4 jaar geleden
    Dat ze maar niet denken dat ze achteraf de burgers moeten pluimen omdat zij ons belastingsgeld door ramen en deuren smijten!! Dan moet iedereen maar weigeren om zijn belastingen te betalen, eens zien hoever ze dan komen!!
  • valerie de clercq

    4 jaar geleden
    Ik als kleine zelfstandige zou toch liever terug kunnen werken, stil zitten is niet voor ons maar wij kunnen niet verder verkopen of doen. Hoop deze virus snel opgelost is en ik nog kan werken in 2020
  • rudy de neef

    4 jaar geleden
    Politiekers delen volop gratis geld uit , enige verantwoording moeten zij hiervoor nergens afleggen en het is de werkende belastingbetaler die later de rekening voorgeschoteld krijgt , de volgende grote fraude met de win-win regeling komt er binnenkort aan
  • Katia Thiebaut

    4 jaar geleden
    Wel ik ben dan één van diegenen die deze week een mailtje mocht ontvangen dat ik geen hinderpremie krijg; mijn zaak in kunst en antiek die ik in oktober opstartte was volgens het nationaal crisiscentrum niet verplicht om gedeeltelijk of volledig te sluiten. Begrijpe wie begrijpe kan. Er rest mij enkel faillissement aan te vragen omdat één of andere onbenul zich zelfs niet de moeite heeft getroost om bij twijfel even een telefoontje te plegen.
  • Patrick Braekeveldt

    4 jaar geleden
    Premie op zak ,deur op slot ,telefonische afspraken en verder zaakjes doen !