EPA
Volledig scherm
© EPA

Ook Nederlandse viroloog verwacht tweede coronagolf

De Nederlandse viroloog Marion Koopmans (63) van het Erasmus MC verwacht de komst van een tweede coronagolf in Nederland. "Hoe groot die is, dat hebben we voor een deel met ons eigen gedrag in de hand", zegt Koopmans in een interview met het AD. De adviseur van het kabinet sluit zich aan bij twee topexperts in Duitsland, die waarschuwen voor een tweede coronagolf, die mogelijk nog krachtiger is dan de eerste.

15 reacties

  • Gertie Daerden

    4 jaar geleden
    Zeer juist Mr. De Waen Luc, het kruis-effect, de virusinterferentie, en waar we ook nooit uitleg over krijgen zijn de ingrediënten van een vaccin, waarom zouden ze die zo moeizaam vrijgeven? Een fundamenteel recht van een patiënt is "informed consent" maw. volledige info over alle voor-en nadelen,samenstelling en mogelijke nevenwerkingen, in plaats van die holle reclameslogans die virologen roepen, info op kleuterniveau, daar hoeven we niet mee tevreden te zijn.
  • Frans Peeters

    4 jaar geleden
    De virologen zijn enkel goed in SF en angstverhalen om zo onze economie plat te leggen, antwoorden op het virus kennen ze niet en van waar het komt helemaal niet
  • paola nerozzi

    4 jaar geleden
    En denk ge dan dat onze regering in 2 lockdouwn gaat ik denk het niet ge heb Bart de wever al gehoord njet gewoon verder leven zo zal het gaan
  • De Waen Luc

    4 jaar geleden
    Steven De Baerdemaeker u dient zich echt eens degelijk te informeren over bv kruis- effect bij vele vaccins....
  • vicky vanderweyen

    4 jaar geleden
    Ga mijn gespaarde centjes die ik niet uitgegeven heb in de shops goed bijhouden voor de financiële schade tijdens de tweede lockdown te kunnen opvangen.