Balotelli en Chiellini.
Volledig scherm
Balotelli en Chiellini. © PN

“Mario verdiende een klap in zijn gezicht”: Chiellini haalt uit naar ex-ploegmaats Balotelli en Felipe Melo, die meteen fors reageren

Buitenlands voetbalRelletje in het Italiaanse voetbal. Giorgio Chiellini (35), de beenharde verdediger van Juventus, heeft uitgehaald naar twee van zijn ex-ploegmaats. In zijn biografie geeft Chiellini aan “erg teleurgesteld te zijn” in Mario Balotelli (29) en Felipe Melo (36). “Op de Confederations Cup van 2013 verdiende Mario echt een klap in zijn gezicht. En Felipe is het slechtste van het slechtste.” Balotelli en Melo schoten intussen met scherp terug. “Wat een lafaard.” 

4 reacties

  • egbert vansteenstraeten

    4 jaar geleden
    Voor degenen die Chiellini niet kennen, die heeft meer diploma's en studies gedaan dan de meeste CEO van eender welk bedrijf. Rechten is 1 van zijn specialiteiten. Die kerel is superslim, en supereerlijk en 1 vd hardste maar fairste verdedigers ooit!
  • Eric Urkens

    4 jaar geleden
    Wie de media heeft gevolgd kan zelf zijn mening vormen over figuren als Balottelli en Melo.
  • Patrick Gielen

    4 jaar geleden
    Provoceren om wat meer boeken te verkopen, zeker?
  • Gerrit Mangé

    4 jaar geleden
    Grote kinderen die veel te veel geld krijgen om hun sport te mogen spelen. Net zoals pop of filmsterren die op veel te jonge leeftijd veel geld verdienen en naast hun schoenen gaan lopen.