De Britse onderhandelaar David Frost en zijn Europese tegenhanger Michel Barnier (archiefbeeld) starten hun nieuwe gespreksronde noodgedwongen via videoconferentie.
Volledig scherm
De Britse onderhandelaar David Frost en zijn Europese tegenhanger Michel Barnier (archiefbeeld) starten hun nieuwe gespreksronde noodgedwongen via videoconferentie. © AP

Britse en Europese onderhandelaars hernemen gesprekken over handelsverdrag

BrexitDe Britse en Europese onderhandelaars hernemen maandag de gesprekken over de toekomstige relaties tussen de EU en het Verenigd Koninkrijk. De eerste twee sessies hebben bitter weinig opgeleverd. 

3 reacties

  • Frans Peeters

    4 jaar geleden
    Nu gaat EU de Brexit proberen uit te stellen en hebben al 5 maanden geen enkel voorstel gedaan bij het grenzen sluiten voor corona
  • Veronica Voorhelst

    4 jaar geleden
    De Engelsen (niet Groot-Brittanie) willen weg uit de EU en ik begrijp dat heel goed. Voor hen is een harde Brexit zonder regels veel interessanter. Terugkeren naar de EEG zou voor heel Europa beter zijn, we hadden nooit de EU mogen vormen.
  • Jeff Smulders

    4 jaar geleden
    De EU het gedrocht dat voor de banken aan de Europeanen is opgelegd. Jarenlang corrupte zuidelijke landen en de Noordelijke landen mogen het gelag betalen. Het VK moet zich zeker niet door de EU de wet laten voorschrijven. Engeland is eigenlijk al uit de EU en er wordt alleen gesproken over een handelsovereenkomst en dat kan ook zoals met Canada. De EU wordt door veel Europeanen niet gedragen een corrupte bende incl dat lobbyisten EP.