60-jarige man sterft na noodlottige val van balkon

Een 60-jarige man is zondagavond om het leven gekomen na een val van zijn balkon in de Lijsterbolstraat in Kontich. Alles wijst op een noodlottig ongeval. De man gleed waarschijnlijk uit toen hij iets in een container wilde gooien op het terras.

jtp

Rond 18 uur hoorde een buurman in het appartementsgebouw een grote klap. Vervolgens vond die het lichaam van de 60-jarige man in een plas bloed in de tuin. De hulpdiensten kwamen snel ter plaatse, maar reanimatiepogingen haalden helaas niets uit.

Omdat niet meteen duidelijk was hoe het ongeval was kunnen gebeuren, kwam het gerechtelijk labo en de wetsdokter ter plaatse om vaststellingen te doen. “Alles wijst op een ongeval”, aldus Lieselotte Claessens van het Antwerps parket zondagavond.

Volgens een andere buurman kwam de man, die pas recent in het appartementsblok is komen wonen, na het onweer van zondag buiten om afval in een container op zijn terras te gooien. Waarschijnlijk verloor hij door de natte ondergrond zijn evenwicht en viel hij over de omheining.

© jtp

© jtp

© jtp

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER