Rij wachtenden aan de Action in Aalst.
Volledig scherm
Rij wachtenden aan de Action in Aalst. © RLA

Heropening winkels: overrompeling voor ketens als Action, Primark en IKEA

De heropening van de winkels in ons land na acht weken lockdown zorgt her en der voor lange rijen. Vooral aan Action-winkels, Primark-filialen en vestigingen van IKEA ontstond er maandagochtend opvallend genoeg drukte. Op andere plaatsen is het eerder rustig of toch zeker geen overrompeling.

76 reacties

  • nicole desseyn

    4 jaar geleden
    Ik ga ook af en toe in action binnen vind daar soms leuke seizoens spulletjes poetsgerief zoals microvezel doeken en dweilen even goed als dure merken ik ben in pensioen heb 42 jaar gewerkt en nog kunnen EN willen sparen denk ook eens aan mensen met klein inkomen vooraleer ze marginaal te noemen
  • Sven Stolk

    4 jaar geleden
    Er gaan mensen in de rij staan op dag 1 om toch eens te kunnen gaan shoppen. Velen hebben niets dringend nodig maar gaan toch om buiten te kunnen komen. Je mag buiten voor van alles. Doe iets anders. Allen nu nasaal winkelen? Soms onbegrijpbaar. Men vermeld winkels open voor echt noodzakelijke aankopen. Stel zelf de vraag was men aankoop noodzakelijk nodig vandaag? Dan weet je of bij die 20 of 80% bent. Toppers waren Action, primemark en Ikea. Noodzakelijk?
  • Diana Janssens

    4 jaar geleden
    Ik werk in een grote winkel en gelukkig hebben de mensen bij ons wel hun verstand gebruikt! Maar als ik die beelden zie, zou de moed om te werken in mijn schoenen zakken!
  • j hendrickx

    4 jaar geleden
    Ik ga morgen een paar uurtjes fun shopping doen maar zal wel de social distancing naleven Maar aan runshoppen doe ik niet mee
  • Bruno Billen

    4 jaar geleden
    Ik heb er geen woorden voor als ik deze dwaze mensen in een rij zie staan,om toch maar in die winkel te zijn,waar slaat dit in godsnaam op?en dan zullen ze zeggen dat het de fout van de regering is!!! En om 20uur weer in handjes staan klappen zeker?egoisme ten top!!!