Het lockdownfeest greep plaats in de rue Paul Janson in Ans nabij Luik.
Volledig scherm
Het lockdownfeest greep plaats in de rue Paul Janson in Ans nabij Luik. © Google Earth - Belga

Lockdownfeest met 16 aanwezigen ontaardt in ruzie, agenten schrijven voor 4.500 euro boetes uit

Ans (omgeving Luik)Een familiefeest met liefst zestien aanwezigen is zaterdagavond op politiebevel stilgelegd in een woning in Ans nabij Luik, melden de SudPresse-kranten. De geïnviteerden deden zichzelf de das om nadat het prettige samenzijn was ontaard in een felle ruzie die tot in de omliggende straten te horen was. Vijf personen zijn administratief aangehouden.  Agenten schreven voor 4.500 euro aan boetes uit.

23 reacties

  • Leo Remant

    4 jaar geleden
    Waar zijn ze mee bezig als zelf parlementsleden (open VLD) gemeenteraadsleden en politici zich niet houden aan de regels , dat kan je wel begrijpen dat vele anderen het ook niet doen , hoewel dat niet echt slim is , dit virus kent geen genade
  • Eddy baert

    4 jaar geleden
    dit gebeurd op vele plaatsen,maar als buren zelf niet bellen om te melden gebeurd er niets want er is veel te weinig controle door politie zelf en doen vaak een oogje dicht.
  • Stijn Bossuyt

    4 jaar geleden
    En weer zijn ze daar met hun "een document voor geen hulp te krijgen laten ondertekenen". Ik vraag me af waarom iemand zo'n document zou willen ondertekenen? Ga je hen martelen of zo om te willen ondertekenen of ga je in ruil de boete kwijtschelden? Ik heb tot hiertoe nog nergens gelezen hoe ze iemand vrijwillig willen laten tekenen.
  • Erwin VD

    4 jaar geleden
    Inderdaad, voor zij die de regels fameus aan hun laars lappen een maand verplicht laten meedraaien in een Covid-afdeling van zorg- en ziekenhuizen! Daar zullen ze meer uit leren dan 250,-€ boete. Voor de rest is het bellen naar politie voor ongeoorloofde feestjes en samenscholing niet klikken, maar zorgen voor de volksgezondheid en vooral zijn eigen gezondheid. 1 besmette verspreid dit virus over minimum 4 andere mensen (on-) rechtstreeks!
  • Tom Faes

    4 jaar geleden
    Beste Rudy ,bij ons in Antwerpen is het gene draad beter en de politie hier die staan erbij en kijken ernaar .In opdracht van Weverke weliswaar want dat zou stemmen kunnen kosten begrijp je ?