Zoon die balkon beklom om moeder met steelpan te lijf te gaan, is aangehouden

© MARC HERREMANS - MEDIAHUIS

Een man werd dit weekend onder aanhoudingsbevel geplaatst voor slagen en verwondingen aan zijn moeder in Marchienne-au-Pont, nabij Charleroi. Dat schreven de kranten van Sudpresse en wordt bevestigd door het parket van Charleroi. De verdachte zou het slachtoffer verschillende keren hebben geslagen, ook met een pan, en geschopt.

blg

Het incident heeft vrijdagavond plaatsgevonden in de Beaumontstraat in Marchienne-au-Pont. Volgens Sudpresse heeft de verdachte eerst de dochter van de buurman aangevallen alvorens hij geweld pleegde op zijn moeder.

“Hij heeft een muur en het balkon van het appartement beklommen om zijn eigen moeder aan te vallen”, aldus het parket van Charleroi. Het slachtoffer moest heel wat vuistslagen en schoppen incasseren. “Maar de zoon heeft ook een steelpan gebruikt om haar te slaan”, klinkt het. De verdachte werd ondervraagd en de moeder werd intussen weggebracht door de hulpdiensten.

De man is dit weekend onder aanhoudingsbevel geplaatst voor slagen en verwondingen en moet binnenkort voor de raadkamer verschijnen. “Hij heeft alternatieve maatregelen opgelegd gekregen van de onderzoeksrechter in een andere zaak op 26 april”, klinkt het nog.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen