Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © Getty Images/iStockphoto

Zo gaan we voortaan reizen: coronatest voor vertrek

Wie opnieuw een vliegreis wil maken,  zal een aantal beperkingen en veiligheidseisen moeten aanvaarden. Zo zullen passagiers zich voor vertrek op corona moeten laten testen. Dat voorspelt reisjournalist Robrecht Willaert, nu Corendon als eerste uitpakt met ‘coronavrije vakanties’.

9 reacties

  • KITTY VAN DEN BOSSCHE

    4 jaar geleden
    Vakantie? Ik wil als alleenstaande mama met spierziekte gewoon naar de veilige zorg bij men ouders (zuiden Spanje) omdat ik hier opgesloten zit op appartement, zonder behandeling, tekort aan medicatie (bedankt MDB) niks sociaal contact, omdat we onszelf en medemens veilig willen houden. Maar ook nood hebben aan iemand, zorg en liefde, zon voor men spieren, zonder dat ik hier mensen moet lastigvallen, en ja dan is quarantaine logisch (doe ik toch al) maar veroordeel niet iedereen zomaar aub.. :-(
  • Philippe Stevens

    4 jaar geleden
    Als je dit nog vakantie kunt noemen , je hebt straks meer vrijheid in de gevangenis .
  • jan dupont

    4 jaar geleden
    goed zot 50€ om na thuis in quarantaine te hebben gezeten hetzelfde in een hotel te moeten gaan doen in Turkije, trouwens ik gun dictator Erdogan nog geen eurocent
  • chris delanghe

    4 jaar geleden
    Wat een nonsense. Gratis, gratis, gratis ...En ginder gaan ze dan in alle drukte elkaar wereldwijd nog eens goed gaan besmetten en de rotzooi hier dan terug importeren? Ook laten testen voor terugkeer dus !!! en als ze positief testen ze daar minstens 15 dagen extra lang in quarantaine zetten. En bij het landen in belgie terug testen.
  • peter Rapol

    4 jaar geleden
    Bij vetrek een covid-pas, om zeker te zijn. Maar wat bij terugkeer? Zij die met de auto op vakantie gaan, rijden door een gefilderde wand ?. Waanzinig idee. Zo lever je in en haal het virus terug binnen.