De Meir in Antwerpen gisteren.
Volledig scherm
PREMIUM
De Meir in Antwerpen gisteren. © Jan De Meuleneir / Photo News

Is er een tweede golf op komst? Dit zijn drie scenario’s

Van Duitsland tot Zuid-Korea ziet men het coronavirus weer om zich heen grijpen. Het begin van de beruchte ‘tweede golf’? En hoe gaat het verder?

30 reacties

  • Matthias Desmet

    4 jaar geleden
    man man man, weeral paniek. Wat hebben we gezien van het paasweekend? inderdaad geen stijging, dus nu zullen we er weer geen zien. Dus stop met dat paniekzaaierij
  • Dupon Dorine

    4 jaar geleden
    PETER VAN OYCKE, moet de overheid jouw handje dan vasthouden ? Het is aan de mensen om afstand te bewaren, handen te wassen en te doen wat ze verwacht worden te doen, ik doe het zonder klagen. Ik zit al meer dan 8 weken zonder enige vorm van contact, en ik zaag niet, ik kon nu naar de winkel, het was anders dan vroeger maar hey, ik kon buiten. De lockdown was trouwens gemakkelijk, we hadden chips, bier, tv, telefoon, lekker eten... ooit al eer oorlogske meegemaakt ?
  • Louis Meeus

    4 jaar geleden
    Als je ziet hoe ze hier staan aan te schuiven voor een ijsje te halen? Afstand houden kennen die mensen blijkbaar niet, zaterdag gezien op meerdere plaatsen. Het zijn precies massa bijeenkomsten.
  • Maria Nuytkens

    4 jaar geleden
    Allez mensen, jullie moeten toch ni bang zijn ...... volgens De Block was het toch maar een griepje !!!!! weet je nog ?
  • Toshak

    4 jaar geleden
    Onze overheid wist dat bij versoepeling van de maatregelen dit tot wantoestanden zou leiden en vraagt niets liever om zo een tweede golf uit te lokken om ons sociaal leven af te schaffen en het plebs onder totalitaire controle te houden. Binnenkort geen terrasjes of restaurants meer, geen feesten en festiviteiten, gedaan met wandelen, fietsen, uitstapjes en reizen... enkel nog werken en in uw kot blijven... Brave New World