AP
Volledig scherm
© AP

Het volledige plaatje: wat kost de … Tesla Model 3 per maand?

Een wagen kost meer dan zijn catalogusprijs. Belastingen, verbruik, onderhoud, … het speelt allemaal zijn rol en het ligt voor elke wagen anders. Onze collega’s van FLEET.be tekenden het totale kostenplaatje uit voor de Tesla Model 3 met daarbij oog voor de gekende kosten zoals onderhoud en verbruik, maar ook alle belastingen voor particuliere bestuurders (BIV, jaarlijkse rijtaks, …) en bedrijfswagenbestuurders (zoals het beruchte Voordeel Alle Aard).

12 reacties

  • Geert Tamsyn

    4 jaar geleden
    Raf Janssens, ik denk dat u dringend van leverancier moet veranderen, u betaalt veel te veel.
  • Roel de Laat

    4 jaar geleden
    Beste Tom, dan heb je het misschien over publieke laadpalen? De meeste mensen kunnen wel gewoon thuis opladen. Stekker in het stopcontact steken en ju! Een verzwaring aanvragen voor het laden wat sneller te laten verlopen dan op de standaard 220volt is wel aan te raden natuurlijk.
  • Bart Van Hove

    4 jaar geleden
    Hij mag kosten wat hij wil, mooier wordt hij er niet op.
  • Peter Bosmans

    4 jaar geleden
    Kathleen, dacht dat die lease voor bedrijven was, niet voor particulieren, die moeten het totale plaatje apart kunnen zien; kostprijs, jaarlijkse taksen en verzekeringen, installatiekost, … Ben voorstander van elektrische wagen, maar niet van de huidige generatie batterijwagens en ik ben ook maar een gewone werkman. Deze wagen kost meer dan de all in prijs van mijn huidige wagen, 'slechts' 42000 euro kosten, all in na 8 jaar gebruik.
  • Danny Damiaens

    4 jaar geleden
    En gratis verwarming in huis,blijft branden.