Justien Odeurs aan het werk als contacttracer.
Volledig scherm
PREMIUM
Justien Odeurs aan het werk als contacttracer. © RV

Red Flames-doelvrouw Justien Odeurs aan de slag als contacttracer: “Een Rode Duivel zou hier niet hoeven te zitten”

“Hallo, ik ben Justien Odeurs en ik ben contacttracer.” We zien het Thibaut Courtois zo gauw nog niet doen, met mondmasker en ontsmettingsgel in de aanslag in kaart brengen wie met een coronapatiënt in contact kwam. De doelvrouw van de Red Flames wel. Zij zit sinds deze week aan de telefoon als contacttracer.

9 reacties

  • Dieter De Boey

    4 jaar geleden
    Wie heeft die titel geschreven of uitgesproken? Wat is het probleem? In bepaalde landen zijn ook alle mannelijke spelers hardwerkende mensen, zoals leerkracht, brandweerman,... Te goed om zoals een gewone mens te werken? Want dat zijn ook de voetballers. Gewone mensen!
  • Bert Guns

    4 jaar geleden
    heeft iemand haar verplicht om die job te doen?
  • hedwig huygens

    4 jaar geleden
    Mijnheer Corneel , laat dat zuurverdiend maar weg, dat is enkel als hun ploeg verliest of als z hun kind een beloning moeten kopen maar nite zuurverdiend voor hun plezierkes,Dezee dame is een voorbeeld die werkt en niet rust op haar lauweren hetgeen vele voetballers en andere pseudo sporters doen, enfin op hun miljoenen rusten en zoeken hoe de belastingen te ontduiken want zij weten hoe da moet beter dan we denken,
  • David Zircom

    4 jaar geleden
    Dat is nu de mentaliteit die de politiek bezighoudt: regeltjes maken voor diegene die niet bijdrage tot het beter maken van de maatschappij. Veel bedrijven gaan banken opzoeken om winsten in het buitenland voor zichzelf houden zoals veel mensen in functies bij bedrijven terechtkomen die zelfs een belastingschaal in verhouding brengt tot wat gewone mensen het moeten mee doen. Wanneer gaat de politiek er werk van maken van hun 1,5 meter politieke bijdrage?
  • benny vandersanden

    4 jaar geleden
    Het niveauverschil is gewoon te groot. De absolute top van het Belgische vrouwenvoetbal zou nooit meer mogen verdienen dan mannen uit 1ste provinciale. Dat vrouwen meer dan mannen uit lagere reeksen zouden verdienen die toch vele malen beter zijn gewoon omdat ze een vrouw zijn slaat nergens op