Karel Van Eetvelt en Michel Louwagie gisteren voor het bondsgebouw voor de vergadering van de werkgroep.
Volledig scherm
Karel Van Eetvelt en Michel Louwagie gisteren voor het bondsgebouw voor de vergadering van de werkgroep. © Photo News

Werkgroep Pro League op één lijn: 7 clubs in 1B? Uitgesloten

Jupiler Pro LeagueGeen licentie voor Virton en dat zorgt voor miserie in 1B. Als we volgend seizoen met 18 clubs in 1A spelen, dan blijven er nog maar zeven over in 1B. De teneur in de werkgroep van de Pro League is duidelijk: daar kan geen sprake van zijn.

26 reacties

  • Mie Van Gestel

    4 jaar geleden
    Alléé,competitie nietig verklaren?Dat is een heel seizoen dat iedere ploeg vriendschappelijke wedstrijden heeft gespeeld.Het is wel iets waar ik niet voor betaald heb hoor.
  • Rony Bekaert

    4 jaar geleden
    Ze gaan met een draak van een oplossing komen , die bovendien ook nog eens niet conform hun eigen reglement zal zijn !!
  • dirk govaerts

    4 jaar geleden
    De kompetitie is stop gezet op 1 match van de PO's . Vanaf plaats 3 willen ze nu geen kampioen . Wel geen kampioen = geen europees , voor geen enkele ploeg uit belgie . want waarom zouden jullie europees mogen spelen ? Er is geen uitslag ? Maar daar denken degene die nu hard roepen niet aan .De stand is de uitslag , had je maar betere spelers moeten aantrekken of ze betalen per punt .
  • Ilse Huyghe

    4 jaar geleden
    Wie zit er nu te wachten op PO2? Anderlecht en Genk toch niet, hoop ik. Of denken die nog allebei dat ze kampioen gaan spelen ? Brugge is volwaardig kampioen zelfs met nog 33 punten te verdienen, want ze zitten in de goede flow. Gent daarentegen was in de laatste matchen nergens ( remember match op cercle)
  • Erwin Van Roy

    4 jaar geleden
    Michel Marynissen waarom alle fans zijn geld terug. ik hoef mijn geld niet terug ik ben dan geen zager zoals vele hier. ik vraag me soms af of al deze supporters ook zouden akkoord gaan als RSCA, Genk of Gent op 1 zouden staan met nog 33 punten te winnen en deze dan kampioen zou worden. dan zouden deze ook klagen omdat er nog steeds kans was. zowel voor kampioen als CL of EL tickets