The Simpsons
Volledig scherm
The Simpsons © Photo News

Fans van ‘The Simpsons’ schrikken van Homers ‘echte’ leeftijd

TVSinds het debuut van ‘The Simpsons’  in 1989 zijn Homer, Marge, Bart, Lisa en vooral Maggie nog geen haar veranderd. Terwijl de wereld rondom hen ouder wordt blijven zij voor altijd bevroren op dezelfde leeftijd. Oplettende fans hebben echter ontdekt hou oud Homer écht is, volgens de makers van de show.

1 reactie

  • Kris Van den Broeck

    4 jaar geleden
    De mensen vervelen zich echt door die lockdown he. Suske en Wiske bestaan al van net na WO 2, dus al 75 jaar. Dus voor 80-plussers zien die twee er nog best jong uit. Sidonia en Lambik moeten dik honderd jaar zijn, wat je hen ook niet zou aangeven. En dat is maar één voorbeeld...
  1. KIJK. Drama in ‘Boer zkt vrouw’: meisjes bij boer Thomas willen zelf opstappen? Dina snelt ter hulp
    TV

    KIJK. Drama in ‘Boer zkt vrouw’: meisjes bij boer Thomas willen zelf opstappen? Dina snelt ter hulp

    Dina Tersago beloofde bij aanvang van dit ‘Boer zkt vrouw’-seizoen enkele onverwachte wendingen, en zondagavond is het zover. Vlak voor het keuzemoment waarbij melkvee- en aardappelboer Thomas (29) één van de vier dames naar huis moet sturen, krijgt hij het gevoel dat niet alle vrouwen nog voor hem willen gaan. Dina Tersago komt ter plekke en legt Silke, Chloë, Amber en Fien op de rooster. Is er iemand die zelf de handdoek in de ring wil gooien?
  2. Team Laura maakt vanavond meeste kans om ‘The Voice’ te winnen: “Ik vraag Koen Wauters nog steeds advies”
    TV

    Team Laura maakt vanavond meeste kans om ‘The Voice’ te winnen: “Ik vraag Koen Wauters nog steeds advies”

    “Of mijn team nu wint of niet, ik voel me nu al gewonnen.” In de finale van ‘The Voice van Vlaanderen’ heeft Laura Tesoro (27) met Christophe (43) en Lucas (17) statistisch gezien meer kans om te winnen dan coaches Koen Wauters (56) en Mathieu Terryn (30), die slechts met één kandidaat in de finale staan. Maar dit seizoen is sowieso al bijzonder voor de zangeres. Exact tien jaar geleden stond ze zelf in de finale van de wedstrijd, in het team van Koen Wauters. “Het is een privilege om van hem nog steeds tips en tricks te krijgen.”