Het strand van Cala Major in Mallorca.
Volledig scherm
PREMIUM
Het strand van Cala Major in Mallorca. © REUTERS

Hoe zal onze zomervakantie eruitzien na corona? Europa beslist vandaag, dit is wat experts verwachten

Nu de zomervakantie met rasse schreden nadert en coronacurves stabiliseren, durven we opnieuw aan reizen te denken. Europa stelt vandaag alvast een roadmap voor. Zullen we nog vliegen? Of kiezen we allemaal voor de mobilhome?

29 reacties

  • saar Caron

    4 jaar geleden
    Wel ik hoop na jaren hard werken dat ik dit jaar zonder financiële problemen kan eindigen. Vakantie? Wel misschien over een paar jaar eens als alle kosten steeds goed rond zijn.
  • Daniel Van Laethrm

    4 jaar geleden
    Motorhomes zeker een goed idee. "Allen daarheen" in eigen land wordt wat moeilijk door gebrek aan goede infrastructuur. Het ontbreekt, buiten Campings, aan echte camperplaatsen in België. Werk aan de winkel...en een opportuniteit!
  • patrick feyen

    4 jaar geleden
    Zou eens niet slecht zijn zodat de uitbaters in toeristische gebieden weer een beetje redelijk worden en niet alles als van zelfsprekend nemen. De laatste jaren swingt het overal de pan uit! Er worden abnormaal hoge prijzen aangerekend!
  • Francine Weckx

    4 jaar geleden
    Ik begrijp zowiezo niet.. Dat er mensen zijn die nu absoluut weg willen... Ik zou dat risico niet nemen.. Ge vertrekt vandaag en overmorgen moet ge mss gerepatrieerdt worden...
  • Eddy Jans

    4 jaar geleden
    Motorhome , camper 2de verblijf op wielen . Iets om over na te denken?