President Donald Trump, presentator Joe Scarborough en wijlen Lori Klausutis.
Volledig scherm
President Donald Trump, presentator Joe Scarborough en wijlen Lori Klausutis. © AP/RV

“Is hij weggekomen met moord? Sommigen denken van wel”: Trump suggereert dat presentator achter dood medewerkster zit

Een nieuwe dag, een nieuwe samenzweringstheorie. De Amerikaanse president Donald Trump is op Twitter opnieuw van leer getrokken, deze keer tegen de bekende presentator Joe Scarborough van Morning Joe op MSNBC. Trump suggereerde dat Scarborough achter de dood van een voormalig medewerkster zou kunnen zitten, bijna 20 jaar geleden. De feiten wijzen echter in een andere richting.

11 reacties

  • Erwin Fiers

    4 jaar geleden
    Wat stinkt het daar in de VS.Niet te geloven zeg.Enfin.Trump is een snugger man.Dat zag je tijdens de debatten tegenover Hillary Clinton.Maar hij zou zich beter met andere zaken bezighouden.Obama was ook niet te betrouwen.Trump is democratisch verkozen.Punt uit.In tegenstelling wat ze hier in België doen .De grootste partij uitsluiten.Het volk blijft niet dom.
  • Jurgen Van Den Bergh

    4 jaar geleden
    Je ziet toch wat Trump aan het doen is. De aandacht afleiden van zijn gefaald Corona beleid. Dat is altijd zijn tactiek als hij geen kant meer op kan.
  • Jane Doe

    4 jaar geleden
    Schandalig dat een president zich met zulke zaken bemoeit. Die mens heeft nog nooit van 't woord decorum gehoord vrees ik. Eerlijk, als uw opa zich zo zou gedragen, er zou al lang is een afspraak gemaakt zijn met een dokter en een goeie babbel over de toekomst... Die mens is een gevaar voor zichzelf en anderen, dat zo iemand zich überhaupt verkiesbaar mag stellen. Eigenlijk zou men zulke mensen eerst door een psychiater moeten laten screenen, hier ook trouwens.
  • ivan de ridder

    4 jaar geleden
    Zoveel vrije tijd dat deze clown president heeft om tv shows te bekijken die negatief over hem spreken en dan nog eens volslagen nonsensverhaaltjes op Twitter te verkopen. Dit alles temidden een nationale crisissituatie, prioriteiten?
  • ivan de ridder

    4 jaar geleden
    Een mooi koosnaampje voor Trump aangezien hij er toch zo van houdt; Conspiracy Clown