EPA
Volledig scherm
© EPA

WHO waarschuwt: “Misschien zal het coronavirus nooit verdwijnen”

De bevolking op de hele wereld zal moeten leren leven met het coronavirus. Misschien zal het nooit verdwijnen, waarschuwt de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO).

19 reacties

  • Guy Hendrickx

    4 jaar geleden
    Tof. Dan blijven we tot het einde der tijden in quarantaine en leven we dus constant in angst.Mooie vooruitzichten
  • Bert Verplanken

    4 jaar geleden
    Wat een vreemde waarschuwing...lijkt me logisch dat niet elk virus effectief volledig verdwijnt. Maar als je een werkend vaccin hebt kan je je er wel tegen wapenen. En als er geen werkend vaccin is, dan bouwen mensen volgens wetenschappers wel immuniteit op (niet iedereen, maar dat moet nog onderzocht worden waarom dat zo is). Dit lijkt me bangmakerij van WHO...zij zullen dat zelf wel “correct informeren” noemen :-)
  • Fred Jansen

    4 jaar geleden
    Dit is gewoon een WO , maar zonder wapengekletter en materiële schade! De lock down vergemakkelijkt de totale controle! Dat dit zou gebeuren, weet men oa. in `Brussel` al jaren!
  • Albert Achten

    4 jaar geleden
    Ik vind dat ze ons de waarheid moeten vertellen we hebben daar alle recht op en niet rond de pot draaien van er gaat en vaccin komen dat is het weer wat anders dan dan is het gaat misschien nooit verdwijnen het is altijd iets anders leg de mens gewoon de waarheid uit .
  • Yolande MARIS

    4 jaar geleden
    Dat is hetenige waar deWHO goed voor is,zeveren.Doemsenereos zijn goed voor hun bisniss kwestie van hun budget te verhogen.