Photonews
Volledig scherm
PREMIUM
© Photonews

Onze opinie. “Maskers af: transparantie is een modewoord in de Wetstraat, niks meer”

Soms moet u iets twee keer lezen vooraleer u het gelooft. De volgende zin is er zo één. Ons land is aan zijn vierde minister van Mondmaskers toe. Na Maggie De Block (Open Vld), Philippe De Backer (Open Vld) en Koen Geens (CD&V) heeft nu ook Philippe Goffin (MR) de taak om miljoenen stuks naar ons land te halen. De minister van Defensie kreeg eind april de taak om 18 miljoen stoffen mondkapjes te bestellen; voor iedere Belg minstens eentje. Want hoewel ze ooit door experts gepropageerd werden als ‘maskertjes voor de hersenen’ die een vals gevoel van veiligheid opwekken, blijken ze vandaag van levensbelang in onze exitstrategie. Voortschrijdend inzicht.

34 reacties

  • van roy jozef

    4 jaar geleden
    Denk dat men België best verdeeld en laat regeren door Frankrijk, Nederland, en Duitsland. Opgelost heel dat circus gedoe onder die politiekers.
  • Ariane Inslegers

    4 jaar geleden
    Maskers af,heeft geen enkele zin deze aan te houden.Gewoon gezond verstand gebruiken en het voornaamste blijft nog altijd..Handen wassen en ontsmetten.
  • Gino Sinnesael

    4 jaar geleden
    Politici worden goed betaald "omdat ze een grote verantwoordelijkheid hebben", aldus henzelf. Maar aangezien geen enkele politicus zijn of haar verantwoordelijk dient te nemen (of neemt)... (vul zelf de logica in, aub)!
  • HUS JOZEF

    4 jaar geleden
    Bij volgende verkiezingen ALLE huidige politiekers met aanhang en familie in derde graad uitsluiten om nog politieke mandaten op te nemen en aansluiten in de achterste rij met mond masker wel te verstaan .
  • Gil Groenewijn

    4 jaar geleden
    Maskers af ? Nee maskers OP aub. Letterlijk. Met zijn allen . Figuurlijk ? Waarheden zeggen op elk gebied . Maar niet gaan strijden wie nu gelijk heeft. Iedereen kan eens gelijk hebben, er is geen 'algemeen ' gelijk, behalve dat een lockdown nodig was en niet alles tegelijk en te snel mag worden gelost . Dat gelijk dus wel ...