Mehdi Bayat namens Charleroi en Joseph Allijns namens Kortrijk: het zijn maar twee van de vele namen die straks deelnemen aan de Algemene Vergadering.
Volledig scherm
PREMIUM
Mehdi Bayat namens Charleroi en Joseph Allijns namens Kortrijk: het zijn maar twee van de vele namen die straks deelnemen aan de Algemene Vergadering. © vincent duterne / photo news

Vandaag "belangrijkste vergadering sinds jaren" voor ons voetbal: wat wordt er beslist?

Pro League“De belangrijkste vergadering sinds jaren.” Neen, sommige deelnemers schuwen de grote woorden niet om het belang van deze vergadering te onderstrepen. Klokslag 16 uur stappen deze 23 afgevaardigden van onze profclubs de virtuele Algemene Vergadering van de Pro League binnen. De leden stemmen over de ­afwikkeling van het huidige seizoen – is Club straks kampioen of niet? – en over het competitieformat voor 1A en 1B.

7 reacties

  • peter maas

    4 jaar geleden
    Een groot schandaal! Bang voor de kleinste clubs die met weinig geld toch kampioen speelden!
  • Peeters Marina

    4 jaar geleden
    Waarom heeft Roeselare en Virton hier eigenlijk nog een stem in??
  • Ivan De Bruyne

    4 jaar geleden
    Dat Anderlecht , Genk en Gent eigenlijk moeten beslissen of club kampioen is. Ze moeten denken wat zouden wij willen als we eerste zouden staan met 15 !! Punten voorsprong. Ik weet wel al wat het standpunt van de Mauves zal zijn.
  • Chris Verburgh

    4 jaar geleden
    Ze zullen waarschijnlijk club geen kampioen maken, dan hebben ze een reden om europese prijzenpot te verdelen onder alle ploegen!!
  • Rudy Dejonge

    4 jaar geleden
    Anderlecht AA Gent en Genk willen de eerste viool spelen en zeker de nieuwe CEO van Anderlecht .Ik ben geen lid van 1 of andere club maar het is tergt dat Brugge Kampioen is aangezien een straat lengte voor lagen op de andere clubs