REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

GP Formule 1 van Spa-Francorchamps kan op 30 augustus achter gesloten deuren doorgaan

Formule 1De Grote Prijs Formule 1 van België op het circuit van Spa-Francorchamps kan op 30 augustus achter gesloten deuren doorgaan. Dat kondigden Elio Di Rupo, de Waalse minister-president, en Willy Borsus, Waals minister van Economie, vanmorgen aan. De Nationale Veiligheidsraad had eerder grote evenementen tot 31 augustus verboden.

7 reacties

  • Erik Cz

    4 jaar geleden
    Het mooiste circuit op de F1-kalender! Misschien zelfs wel het mooiste circuit werledwijd! Iets waar we als Belg fier over moeten zijn!
  • pierre Van den Wijngaert

    4 jaar geleden
    Kleine organisaties mogen niet,dit mega spektakel wel??ach ja in ons buurland gelden andere wetten!!alleen de jaarlijkse financiële put betalen we mee!!
  • stefan crama

    4 jaar geleden
    Inderdaad nutteloos en zonder enige interesse als er geen toeschouwers aanwezig zijn.
  • Ronald De Smet

    4 jaar geleden
    Zelf zonder toeschouwers vraagt de organisatie van de GP een noodzakelijke aanwezigheid van minstens 1000 personen. Piloten, techniekers, veiligheid, stewards, medische staf enz...Hoe kan men afstand houden bij een bandenwissel, bij een eventueel ongeval….Wie zal voor dit prestige evenement opdraaien voor het geleden verlies?
  • Patrick Van Roey

    4 jaar geleden
    Als de fans het circus toch willen laten doorgaan, kunnen ze misschien de prijs van hun ticket storten als een soort van sponsoring. Dan moet de belastingbetaler er niet voor opdraaien.