Van links naar rechts: Els Ampe, Egbert Lachaert, Stefaan Nuytten & Bart Tommelein
Volledig scherm
Van links naar rechts: Els Ampe, Egbert Lachaert, Stefaan Nuytten & Bart Tommelein © BELGA

Els Ampe pareert kritiek na uithalen rond ‘lockdowndictatuur’: “Geen gebrek aan loyauteit”

Kandidaat-voorzitter voor de Open Vld Els Ampe vindt niet dat haar een gebrek aan loyauteit verweten kan worden na haar uithalen aan het adres van de regering – waar Open Vld deel van uitmaakt - rond de coronacrisis en de zogenaamde ‘lockdowndictatuur’. Dat heeft ze gezegd tijdens het debat tussen de kandidaat-voorzitters vrijdagavond, waar ze de degens kruiste met Bart Tommelein, Egbert Lachaert en Stefaan Nuytten.

18 reacties

  • jan boden

    4 jaar geleden
    Tommelein heeft maar 1 programmapunt en dat is zijn Gwendolyn zo snel mogelijk in de Wetstraat te loodsen. In ruil mag hij in 2024 zijn kont in de pluche van het Europees Parlement steken.
  • Andre Wouters

    4 jaar geleden
    Wie van de 4 gaat de rest van Vlaanderen verkopen om aan de rijken te geven? (Zoals gewoonlijk)
  • julien de meulder

    4 jaar geleden
    els ampe zou beter minder van den toren blazen ze negeert alle richtlijnen van de corona regering.en zou een zware straf moeten krijgen voor haar aanwezigheid aan de zee maar ja ?en daar zouden wij respect voor moeten hebben direct buiten de partij zetten dat zou het eerlijkste zijn
  • Jean Gobin

    4 jaar geleden
    Van Ranst volgt duwt de volgende generaties niet in de armoede dat hebben de zweedse partijen reeds gedaan Van Ranst heeft geen enkele bevoegdheid op politiek gebied het is een viroloog ...niet hij heeft België opgezadeld met 13 miljard tekort ..
  • Leonarda Van Opbroecke

    4 jaar geleden
    Tja, verander nog eens van naam maar de personen blijven hetzelfde. Dank zij de Coronacrisis zijn veel politici en partijen door de mand gevallen. Hun ware capaciteiten, eerder geklungel, kan niet ontkend worden. Nog niet te spreken over hoe zij werkelijk wel een beleid kúnnen voeren. Meestal draaide veel hoe het hen uitkwam maar niet voor de burger. BV, iedereen thuis behalve poetsvrouwen. Want dat hun gezin zelf moest poetsen dat was een beetje teveel inspanning voor hunzelf.