AP
Volledig scherm
© AP

Dunkin’ Donuts trakteert eerste honderd Belgische klanten op jaar lang gratis donuts

De bekende Amerikaanse fastfoodketen Dunkin’ Donuts opent een eerste vestiging in België en heeft een verrassing voor zijn eerste honderd klanten: een jaar lang gratis donuts.

13 reacties

  • WILLY VAN LAER

    4 jaar geleden
    Een jaar sluiting zouden ze die zaak moeten opleggen want bij de opening op 17 juni zal de corona pandemie nog niet achter de rug zijn. Een volkstoeloop van een bende gekken is dan niet te vermijden, en dat allemaal voor wat eten, triestig.
  • G Simons

    4 jaar geleden
    In Belgie komt alles decenias later in vergelijking met onze buurlanden. Duncan Donuts, KFC, BurgerKing, Starbucks, etc..
  • Andy Van de velde

    4 jaar geleden
    Dan is het te hopen dat tegen dan de social distancing is opgeheven. Politie, je weet waar het is en wanneer! Tijd om de staatskas wat bij te vullen!
  • Marc Van Leeuwen

    4 jaar geleden
    Zo´n donut kan toch nooit op tegen eender welke koffiekoek van bij ons. Net als vroeger een broodje hamburger op de markt veel beter was dan eentje uit een fastfoodketen met hun sponsbroodjes.
  • Jan Rend

    4 jaar geleden
    Dus de 17de staan ze daar met honderden in de rij voor gratis donuts. Ben benieuwd of de rij zelfs niet een paar dagen eerder zal starten.