Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Trump geeft groen licht voor ontwikkeling “super duper raket” die snelste ooit moet worden

De Amerikaanse president heeft naar eigen zeggen groen licht gegeven voor de ontwikkeling van een nieuwe hypersonische raket, die sneller zou zijn dan eender wat Rusland en China in hun arsenalen hebben. "Ik noem het de super duper raket”, aldus Trump.

6 reacties

  • Tim Van Acker

    4 jaar geleden
    Super duper raket.... klinkt als iets uit een tekenfilm zoals de coyote uit Roadrunner.
  • Diane Bernaerts

    4 jaar geleden
    Super duper: kan het nog kleuterachtiger?
  • Jan Depoortere

    4 jaar geleden
    Militaire investeringen zijn altijd van levensnoodzakelijk belang, het verbijsterd mij dat mensen dat niet willen zien. Uw utopisch paradijs stelt niks voor als je het niet kan verdedigen tegen diegenen die het willen zien branden. En in het geval van de VS, maak je geen illusies, wil de helft van de wereld hen zien branden. Stilstaan is achteruit gaan in deze wereld.
  • Rik Cappelle

    4 jaar geleden
    De technische uitleg over de ongekende mogelijkheden van die raket die hij vroeg of laat zeker nog gaat geven gaat wereldwijd het humoristisch hoogtepunt van 2020 worden. Ik verheug mij op het moment dat er een gespecialiseerde journalist in deze materie tijdens de persconferentie daarover een vraag gaat stellen.
  • Jan Baroen

    4 jaar geleden
    Zouden de grootmachten en alle landen trouwens niet beter het geld voor nieuwe raketten of wapens gebruiken om een vaccin tegen het Covid-19 virus te ontwikkelen?