De spelers van Club vieren.
Volledig scherm
PREMIUM
De spelers van Club vieren. © Photo News

Degryse over uitkomst Algemene Vergadering: “Goed plan, met één gemiste kans”

Jupiler Pro LeagueOnze huisanalist Marc Degryse noemt de uitkomst van de Algemene Vergadering van de Pro League “een goed plan”. Maar hij ziet wel één gemiste kans. Zijn analyse:

6 reacties

  • Andy Fierens

    4 jaar geleden
    De mensen die willen dat de competitie geschrapt moet worden, is ook een mening uit eigen belang.
  • René Schoeters

    4 jaar geleden
    Dé gemiste kans was gewoon tabula rasa, seizoen schrappen en gewoon helemaal opnieuw beginnen! Geen kampioen, geen daler geen niks! Maar idd het is alleen het geld dat telt, hopelijk krijgen degene die de draad gewoon opnieuw opnemen en met de miljoenen gaan smijten nog wat meer klappen, de mensen zijn het beu en ze verdienen niet beter!
  • Rony Bekaert

    4 jaar geleden
    Ik denk dat we heel dicht bij het kantelpunt van de sympathie voor de topploegen voor de topploegen aan leunen ... Nog een duwtje en het kan de gemmenschap geen bal meer schelen !!
  • Rudiger De Mul

    4 jaar geleden
    Als ik dit de laatste weken gelezen heb draait alles maar om één ding GELD erg hoor, de grote alles de kleintjes bijna niks van tv rechten, GELD premeert de gezondheid van de mensen. Wat gaat er rond de stadions gebeuren en op café. En voetballers moeten niet afkomen dat ge maanden verder kunnen zonder loon he als ik lees wat zij per uur verdienen dan ist niet moeilijk om op uw 35 binnen te zijn en een werkende mens laten werken tot 67, dat ze morgen eens een gewoon loon uitbetalen dan gaan we M
  • Marcus Camps

    4 jaar geleden
    Het houdt totaal geen steek. Een ploeg laten degraderen die niet laatste is geëindigd. Dit houdt nooit stand op de rechtbank, en terecht.