Er is onder meer 180 miljoen euro voorzien voor allerlei werken aan de Brusselse ring.
Volledig scherm
Er is onder meer 180 miljoen euro voorzien voor allerlei werken aan de Brusselse ring. © photo_news

Vlaanderen investeert 2,2 miljard euro in mobiliteit en openbare werken

Vlaams minister van Mobiliteit en Openbare Werken Lydia Peeters (Open Vld) wil een hoog investeringsritme aanhouden, ook tijdens de economische relance. Daarom investeert ze 2,2 miljard euro in 924 uiteenlopende projecten in haar twee beleidsdomeinen.

13 reacties

  • Anoniem

    4 jaar geleden
    @Jean-Marie Van Impe ,waar mensen 45 jaar voor gespaard hebben voor hun oude dag blijf je af of ga jij de verwarmingsketel ,nieuw dak woning ,bejaarde huis betalen als het zover is?.Ga ervan uit dat je niet spaart en steeds hoopt dat de maatschappij je er wel door helpt als je probleem hebt,bedenk er zijn mensen die meer verantwoordelijkheid gevoel hebben.Overigens 't is een verschil van iemand geld te pakken met 10000€ spaargeld of 1.000.000€ op de rekening,bij wie doet het pijn denk je
  • Maria Arens

    4 jaar geleden
    Waarom zou er belasting op spaargeld moeten betaald? Er is daar reeds belasting op betaald.
  • Danny janssens

    4 jaar geleden
    zouden ze niet beter de federale overheid dat geld laten beheren
  • eric maier

    4 jaar geleden
    2 maanden lockdown, en wat gebeurd er ? Een gouden kans voor wegenwerken uit te voeren, maar neen hoor. Dan hebben ze geen excuss om te zagen over files, millieu en uitstoot wagens, LEZ zondes uitbreiden met een regel die op een fraude steunt betaald door Toyota - nl het is nu echt bewezen dat tijdens de lockdown het fijn stof niet was gezakt en dus niks met dieselwagens of oudere wagens te maken heeft. Nu beginnen ze wel en alles zit weer vast. Onze politiek lijd aan waanzin.
  • Jack Dereder

    4 jaar geleden
    Jean-Marie, ik vrees dat je er niet gaat geraken. België heeft een staatsschuld van 476 miljard. Er staat 278 miljard op de spaarrekeningen. 1% taks zou dus 2,8 miljard opleveren, indien iedereen zijn geld liet staan. Daar betaal je nog geen half procent van onze staatsschuld mee.