rv
Volledig scherm
© rv

Ivan De Witte: “AA Gent grote winnaar van Algemene Vergadering? Vind ik te gemakkelijk”

Belgisch voetbalAA Gent-voorzitter Ivan De Witte is tevreden met het besluit van de Algemene vergadering van de Pro League. Dat vertelt hij in een gesprek met VTM Nieuws. De Buffalo’s mogen na de stopzetting van de competitie als tweede naar de voorrondes van de Champions League. Daarnaast telt 1A volgend seizoen 16 clubs, die afgeslankte play-offs zullen spelen. “Een goede beslissing.”

19 reacties

  • Rony Bekaert

    4 jaar geleden
    We zijn niet meer veraf van een kantelmoment ! De publieke opinie zou zich wel eens tegen de winnaars van vandaag kunnen keren !!
  • Straight on No way back

    4 jaar geleden
    het is altijd hetzelfde man die vent! Door die meest gehate play offs is zijn aa gent ooit eens kampioen geworden!
  • Danny Buyse

    4 jaar geleden
    @Dirk van den Broecke, het zijn de verliezers die het corona virus als een geschenk uit de hemel zien vallen om het virus te misbruiken na alles wat Club meer dan verdiende dit jaar te ontnemen.
  • dirk van den broecke

    4 jaar geleden
    Hier had nooit een winnaar of verliezer mogen zijn , en de bruggelingen gaan nog een feestje bouwen om op die manier een papieren titel te vieren zielig dat je corona nodig hebt om kampioen te spelen. Een kampioen totaal onwaardig maar het zouden ook geen boeren zijn . Chapeau nederlandse voetbalbond arm belgië , ik hoop echt dat er een rechter opstaat en dit allemaal annuleert , en die reactie van vormer echt erover
  • erik meersmans

    4 jaar geleden
    De witte is hoogstverantwoordelijk voor de teloorgang van het Belgisch voetbal. Hij zorgt ervoor dat vele echte voetbalminnende clubs met fantastische jeugdwerking failliet gaan. Ongezien hoge dosis narcisme heeft deze man, als hij zo verder doet met zijn format 1A en 1B dan stelt het B voetbal niets meer voor binnen 10 jaar. Beetje te vergelijken met Trump alleen veel gevaarlijker voor maatschappij. Eerst zaaien en dan oogsten en niet omgekeerd Witte!