Lieven Boeve.
Volledig scherm
Lieven Boeve. © Photo News

Topman Katholiek Onderwijs wil alle leerlingen dit schooljaar nog naar school

Als het aan directeur-generaal Lieven Boeve van Katholiek Onderwijs Vlaanderen ligt, gaan alle leerlingen dit schooljaar toch nog eens naar school. Dat schrijft De Zondag.

44 reacties

  • Jean-Pierre Verbinnen

    4 jaar geleden
    Hij heeft gelijk. Er is aangetoond dat kinderen veel beter bestand zijn tegen Covid-19 dan volwassenen. Eigenlijk zijn er gewoon geen redenen om hen weg te houden uit de scholen... en 100% zekerheid om geen enkele besmetting van eender welke ziekte op te doen is er niet en is er nooit geweest.
  • Kevin Lesy

    4 jaar geleden
    Al goed en wel.. maar wat met de kleine dorpsschooltjes? Waar er bijna geen plaats is.. denk dat onze topman hier eerder een 2de piek wil in de plaats. Tis bijna juni zoveel zin heeft het nu ook niet meer.
  • Ahmet Erkalkan

    4 jaar geleden
    Is het nu echt nodig om nog een paar dagen te gaan? Je kan toch niet alles leren die je niet gezien hebt in een paar dagen? Maar die paar dagen kunnen wel zorgen voor het verspreiden van de ziekte. Wat voor maatregen kunnen jullie implementeren? Lokalen groter maken zodat we een paar meter afstand hebben tussen ons? Dat is wel mogelijk, maar is het nu echt nodig om zo een grote som te betalen voor een paar dagen?
  • Yann Sohie

    4 jaar geleden
    Blij dat de katholieke koepel er zo over denkt best school zo rap mogelijk normaal word en als het gemeenschap onderwijs zoals ze nu al denken over september dan moeten ze maar hun eigen koers varen
  • Nico Herbots

    4 jaar geleden
    Een goed idee. Kinderen en leerkrachten moeten kunnen afsluiten. Het was een raar jaar en kinderen denken meer na dan sommige volwassenen denken. Zelfs meer dan sommige volwassenen. Dat heeft met trauma's niks te maken, maar met alles te kunnen plaatsen. Ik wens alle kinderen en ook alle chronische zagers en klagers een mooie zomer toe.