Brandweermannen snellen hun gewonde collega's in Los Angeles te hulp met stretchers. (16/05/2020)
Volledig scherm
Brandweermannen snellen hun gewonde collega's in Los Angeles te hulp met stretchers. (16/05/2020) © AP

Tiental brandweermannen gewond bij grote brand in Los Angeles

In de Amerikaanse stad Los Angeles zijn zaterdagavond bij een grote brand in meerdere gebouwen zeker verschillende brandweerlieden gewond geraakt. Dat meldt de brandweer volgens lokale media. De brand ontstond na een explosie.

0 reacties

  1. KIJK. Ontvoerde vrouw gered door boodschap op papiertje dat ze door het raam op straat kon gooien

    KIJK. Ontvoerde vrouw gered door boodschap op papiertje dat ze door het raam op straat kon gooien

    In de Franse stad Montpellier is een ontvoerde vrouw teruggevonden dankzij een aandachtig koppel. Het koppel vond een briefje op straat met een duidelijke boodschap: “Ik word vastgehouden. Bel de politie alstublieft.” Doaa en Kévin weten eerst niet wat hen overkomt en twijfelen of het niet om een grap gaat. Het koppel beslist het briefje uiteindelijk toch serieus te nemen en overhandigt het aan een politiepatrouille. Daarop treft de politie op het adres dat op het papiertje staat weldegelijk een ontvoerde vrouw aan. Ze werd ook geslagen door haar partner.
  2. Carine (56) komt om bij uitslaande brand, ouders zien alles gebeuren: “Ik wilde door het vuur lopen, maar politie hield me tegen”
    PREMIUM

    Carine (56) komt om bij uitslaande brand, ouders zien alles gebeuren: “Ik wilde door het vuur lopen, maar politie hield me tegen”

    In de nacht van donderdag op vrijdag voltrok zich een drama in de Wulmersesteenweg in Tienen. Er ontstond een felle woningbrand, terwijl de bewoners binnen aan het slapen waren. Emmanuel Jacobs (53) kon tijdig buiten geraken en zocht hulp om zijn partner, Carine Cornu (56), te redden. Toen de hulpdiensten arriveerden, sloegen de vlammen al uit de woning. Carine kon niet meer gered worden, en overleed in het huis. De ouders van Carine, die even verderop wonen, waren ook te hulp gesneld, en moesten alles met lede ogen zien gebeuren.