Koning Filip bracht donderdag een bezoek aan het hoofdkantoor van de politie van Namen.  Binnenin droeg iedereen, de koning incluis, mondmaskers.
Volledig scherm
Koning Filip bracht donderdag een bezoek aan het hoofdkantoor van de politie van Namen. Binnenin droeg iedereen, de koning incluis, mondmaskers. © EPA

“Koning Filip is aangewezen persoon om België na coronacrisis fundamenteel te hervormen”

RoyaltyKoning Filip moet een commissie oprichten om België na de coronacrisis te hervormen op politiek, sociaal en economisch gebied. Daarvoor pleit econoom Wim De Wulf in een open brief aan de koning die VRT heeft gepubliceerd.

72 reacties

  • Eric janssens

    4 jaar geleden
    Wat ik geleerd heb uit deze crisis is dat we het land niet snel genoeg kunnen splitsen... minstens een doorgedreven vorm van confederalisme. Het is immers op... totaal op. Men moet stekeblind zijn om dat niet te zien.
  • alfred cool

    4 jaar geleden
    Is België nog te redden ? De economische, sociale en financiële crisissen zijn al begonnen met de corona crisis en dit zal leiden tot een volledige ineenstorting van het boven vermelde alsook dat de politieke gestel over gans de wereld zal instorten en de Nieuwe Wereldorde zijn entree maakt De UN in handen van een klein groepje elite met als doel totale controle over de wereldbevolking verkrijgen met de chip in de hand of voorhoofd met een cashloze wereld en als kers op de taart mister 666 !
  • rudi swinnen

    4 jaar geleden
    Hij kan misschien beginnen met de 6 ministers van mondmaskers hun C4 te geven zonder ontslagvergoeding wegens herhaaldelijke fouten
  • Andté Herbots

    4 jaar geleden
    Op papier is Filip koning van alle Belgen maar in de praktijk is hij de koning van de Franstaligen.
  • ludo sprangers

    4 jaar geleden
    Ja een mooie Coronaspeech geven en hopen dat de politieke partijen tot een consensus komen. Goed leven in Baarle-Hertog -Nassau. Politie heeft er de handen vol met grens over en terug. Toch niet meer van deze tijd zeker.!