Minister van Onderwijs Ben Weyts.
Volledig scherm
PREMIUM
Minister van Onderwijs Ben Weyts.

Onderwijsminister Ben Weyts na weken in frontlinie tegen corona: "Sommigen noemen mij een kindermoordenaar"

Tussen pedagoog en viroloog. Tussen koepel en vakbond. Tussen ratio en angst. Door dat mijnenveld baant Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) zich al weken een weg in de strijd tegen corona. "Ik krijg steun, maar ik word ook een kindermoordenaar genoemd."

30 reacties

  • Nico Herbots

    4 jaar geleden
    Sommige mensen zijn nu eenmaal geboren met iets te veel gevoel voor drama en redelijk weinig realiteitszin. Of het is hen bijgebracht door verkrampte ouders, en dat geef je dan door van generatie op generatie. Voor zulke mensen kan je nooit iets goed doen, ze halen hun energie uit kankeren. Dus daar zou ik mij niet te veel van aantrekken.
  • Charity Swinnen

    4 jaar geleden
    Ik vind dat hij het goed doet. Je kan niet voor iedereen goed doen, en zagemannen zijn er altijd!
  • Marc Sierens

    4 jaar geleden
    Die man geeft nog niet veel uitgericht of het zei in de aandacht willen staan ministerambt onwaardig kijk wat er gebeurd in de scholen en met ons kinderen
  • Olivier Van Migem

    4 jaar geleden
    Weyts is een superman. Kan alles. Mobiliteit specialist, onderwijs specialist, sport specialist... en volgend jaar justitie. Hoeveel posten zijn nog open?
  • geert Jonckheere

    4 jaar geleden
    Geert turpyn geeft af op de vakbonden. Het is dankzij de vakbonden dat jou mening ook telt, vergeet dat niet. Geen vakbonden ,geen rechten. Wie ben je als werknemer zonder vakbond?