Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Klaar voor volgende fase van de exit? Dit is weer toegelaten vanaf vandaag

België is een nieuwe fase ingegaan van de exit uit de 'lockdown light' tegen de verspreiding van het coronavirus. Kappers, schoonheidssalons, pedicures, nagelsalons, barbiers en tatoeage- en piercingsalons mogen opnieuw de deuren openen. Markten kunnen weer beperkt plaatsvinden, sporten in clubverband is opnieuw mogelijk in de buitenlucht en ook musea en dierentuinen mogen weer bezoekers ontvangen. Maar dat alles wel nog steeds onder strikte voorwaarden.

50 reacties

  • Moreno Tecchio

    4 jaar geleden
    Ik vraag mij echt af wanneer de mensen eens wakker gaan worden en gaan beseffen dat deze lockdown nooit nodig was geweest als België meer ballen had getoond begin februari maar ja dit typisch België altijd achter de feiten lopen en dan maar blijven klungelen door een onbekwame vereniging van afgedankte ministers , wij hebben ons als land weeral belachelijk gemaakt in heel de Europese gemeenschap ! Een sterk staaltje belgica !
  • Veronique Van den hautte

    4 jaar geleden
    Hoe dit het met de quarantaine maatregelen? Is er daar ergens versoepelingvoorzien ?
  • Rudy Lauwers

    4 jaar geleden
    Mag je als toeristen fietsen in groep van een 15 personen
  • Matthias Desmet

    4 jaar geleden
    Ja was te verwachten dat alles duurder ging worden. En dat allemaal door de lockdown. En velen willen een totale lockdown?? Dan zijn ze verwonderd dat alles duurder wordt
  • Linda DEPAUW

    4 jaar geleden
    Dat het Corona virus ons allemaal in een ongewilde en ingewikkelde situatie heeft gebracht is zeker ! Iedereen gaat anders om met de allerhande regeltjes en dat is ieders goed recht, zolang we anderen maar niet in gevaar brengen en respecteren. Èèn zaak staat vast. Betalen voor deze crisis zullen we allemaal. En voor de rest zal de wereld verder draaien als voorheen. Keep alsnog Safe.