Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Italië, Polen en aantal Duitse deelstaten heropenen restaurants en cafés

In Italië, een van de landen die het meest getroffen zijn door de coronapandemie, en Polen mogen vandaag de cafés en restaurants opnieuw de deuren openen. Ook in bepaalde Duitse deelstaten kunnen inwoners weer uit eten en op café.

6 reacties

  • Stefanie van Dijk

    4 jaar geleden
    Mooi, kunnen we hier precies eerst zien wat er gebeurt als je cafés al terug open gooit, vooral voor Italië ben ik benieuwd hoe dit afloopt. Ja ik wil onderhand ook wel weer eens wat leuks gaan doen ipv eenzaam in mn kot zitten, maar ik heb ook geen zin in even een week of 2 los en dan weer terug in totale lock down
  • Straight on No way back

    4 jaar geleden
    Dat is de enige juiste beslissing! De meeste doden zijn 80 plussers en die kwamen zelfs hun bed niet uit! Moet je daarom een gans land gijzelen?
  • Michel Rooms

    4 jaar geleden
    Edgard Gielis, eenvoudig, omdat men anders Venezolaanse toestanden gaat krijgen en men geen economie meer heeft. De crisis die dan ontstaat is nog 1000 maal erger dan de corona crisis, de keuze is dus helemaal niet onlogisch, zelfs niet in Italië...
  • Koenraad Verstraeten

    4 jaar geleden
    Hier MOETEN we nog 3 weken wachten. En zonder dat we ergens een gezellig terrasje kunnen doen, van een lekker bakje koffie kunnen genieten of een smakelijk hapje eten zal ik ook voor de rest niet buiten komen. Behalve dan voor de noodzakelijke boodschappen in de plaatselijke supermarkten. En zeker al geen koopcentrum (Sint-Niklaas of Wijnegem).
  • edgard gielis

    4 jaar geleden
    italie dat begrijp ik niet zoveel doden of is dat verzonnen