Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Racing Genk krijgt hoogste bedrag van solidariteitsfonds, ook Anderlecht en KV Mechelen verwerven mooie som

Belgisch voetbalMet een minimumbedrag van 843.000 euro ontvangt Racing Genk de hoogste som uit de solidariteitsbijdragen. Ook Anderlecht en KV Mechelen krijgen een mooie compensatie. Cercle Brugge en Waasland-Beveren plaatsten hun spelers op technische werkloosheid en krijgen... niks. 

37 reacties

  • eric debanne

    4 jaar geleden
    Te zot voor woorden toch in belgie met het voetbal ...! Gewoon schandalig ...deze sport is alleen nog gelg en nog eens geld helaas ...het sportief telt niet meer,laat staan de rest !
  • Peter Kneepkens

    4 jaar geleden
    En bij Genk is het nog wat meer omdat er nog een premie van de laatste thuismatch bij zit maar zagen ivm abonnees gratis dat is larie zou iedere club moeten doen !
  • Peter Kneepkens

    4 jaar geleden
    Klopt wat je zegt ! Maar ze hebben nu nog kans om Europees te spelen omdat het wordt stopgezet en dat hebben al de andere ploegen niet .
  • Tom Nauwelaers

    4 jaar geleden
    @Peter Kneepkens en Erwin Van Roy Ik weet ook wel dat die ploegen Europees spelen, maar als ze CL halen zouden ze veel meer kunnen verdienen dan in de EL. Moeten die ploegen dan niet gecompenseerd worden voor hun “gemiste” kans? Want zo wordt het door Genk en Anderlecht toch verkocht, niet?
  • Marc Gijsels

    4 jaar geleden
    Hier is Paul Roque weer hoor. Club Brugge zorgde dus voor de Corona blijkbaar, we hebben een schuldige gevonden.., echt, idioter mag het toch niet meer worden. Rsca mag blij zijn, nu krijgen ze extra geld terwijl ze anders geen euro hadden ontvangen want Europees voetbal hadden ze nooit gehaald.