De kampioenenfoto van Diagne versus de kampioenenfoto van Club Brugge.
Volledig scherm
De kampioenenfoto van Diagne versus de kampioenenfoto van Club Brugge. © Instagram

De ene kampioenenfoto is de andere niet: Mbaye Diagne vindt zichzelf niet terug en deelt dan maar aangepaste versie

Time-outLandstitel zestien voor Club Brugge, maar ondertussen blijft Mbaye Diagne (28) zijn knettergekke zelf. De Senegalese spits stond niet op de kampioenenfoto en deelde dan maar een nieuw exemplaar waarin hij coach Philippe Clement verving door portretfoto van zichzelf.

7 reacties

  • Nicolas Van Hoecke

    4 jaar geleden
    Tjah Brugge wou stoer doen met RSCA een stok tussen de wielen te steken en ze hebben hun belachelijk gemaakt. Op en naast het veld. Karma!
  • Alex Kidd

    4 jaar geleden
    PRACHTIG!! heeft misschien veel streken maar het is een ploeg zonder coach zet Clement bij cercle brugge we zullen dan zien wat da gaat geven
  • Ivan De Bakker

    4 jaar geleden
    Het enige minpunt in gans dit kampioenenjaar. Een voetnoot in de geschiedenis. RSCA mag Brugge enorm dankbaar zijn!
  • Ilse Verlinden

    4 jaar geleden
    Hij mist een penalty? Er was wel net iets meer aan de hand. Hij heeft lak aan alle regels een afspraken, duwt iedereen opzij en beslist zelf om te trappen. Dat hij nu wel of niet miste, was voor mij niet eens belangrijk. En ik denk dat ze bij Club een boek kunnen schrijven over zijn diva-gedrag. Diagne speelt niet voor een ploeg, hij speelt bij FC Diagne.
  • jan boden

    4 jaar geleden
    Schitterende gast, ze gaan hem nog missen in Brugge. Met de rest valt er inderdaad weinig of niet te lachen, dooie boel dus.