Photo News
Volledig scherm
© Photo News

‘Grote Coronastudie’: “Meer dan helft raakte waarschijnlijk besmet op het werk”

Meer dan de helft van de mensen die Covid-19 opliepen, raakte waarschijnlijk besmet op het werk. Dat blijkt uit de resultaten van de wekelijkse Grote Coronastudie van de UAntwerpen. Vandaag kan de enquête opnieuw tot 22 uur ingevuld worden.

19 reacties

  • Nico Herbots

    4 jaar geleden
    Stel dat men tot de niet te weerleggen conclusie komt dat de hele lockdown eigenlijk niet nodig was, dan hoop ik dat dat voor eeuwig verzwegen wordt. Doe dan maar wat langer alsof. Want wie gaat dat durven vertellen tegen iedereen die door de crisis zijn werk en zijn toekomst is kwijtgespeeld? Tegen alle spaarders wiens geld plots veel minder waard is of tegen al die mensen die de komende jaren nog meer taksen en belastingen gaan mogen betalen, alsof het nu nog niet overdreven genoeg is?
  • Frieda Sysmans

    4 jaar geleden
    Nogal logisch! Er mocht alleen gewerkt worden. Voor de rest zaten we in ons kot!
  • Jozef Vermeulen

    4 jaar geleden
    Degene die werkten zijn de enige die geen premie krijgen, maar ze hebben wel meer risico op besmetting gelopen.
  • Danny Damiaens

    4 jaar geleden
    Wie denken jullie zal langer moeten werken;de mensen in de privé.Het is nu al maar zal in de toekomst nog erger worden!
  • Etienne Callebout

    4 jaar geleden
    Niet moeilijk dat de meeste besmettingen uit de zorgsector komen .In het begin was alles niet nodig en niet voorhanden ,Mondjes maat werd er maar getest , zelf de partners en kinderen thuis werken niet gescreend en getest hoe kan je dan weten dat je besmet was .Nu is het juist het omgekeerde mondmaskers verplicht en zoveel mogelijk testen. Begrijpen wie begrijpen kan .