Drie van de vier voorzitterskandidaten: Egbert Lachaert, Els Ampe en Bart Tommelein.
Volledig scherm
Drie van de vier voorzitterskandidaten: Egbert Lachaert, Els Ampe en Bart Tommelein. © Belga/Damon De Backer/Photo News

Na valse start en spook van sabotage: voorzittersverkiezingen bij Open Vld krijgen herkansing om 13 uur

Een valse start voor de voorzittersverkiezingen bij Open Vld gisteren. Al meteen doken technische problemen bij het stemsysteem op en het zou zelfs mogelijk zijn geweest om twee keer te stemmen. En nu? In een gezamenlijke mededeling klinkt het dat de verkiezingen om 13 uur kunnen herstarten. Vrijdagmiddag weten we wie het wordt, of wie doorstoot naar een tweede stemronde.

18 reacties

  • Eric Van de Wynkele

    4 jaar geleden
    Bij de vorige verkiezingen van de VLD Voorzitter was de geruchtenmolen dat de uitslag subtiel vervalst was. Nu gaat het in elk geval niet zo subtiel ...
  • Ferdinand Nuyts

    4 jaar geleden
    Het kan niet dikwijls genoeg gezegd worden, Graaiers worden knoeiers ! Willen mee ons land besturen maar krijgen nog geen interne verkiezing georganiseerd ! De schandalen en arrogantie van de liberalen coup plegers kent geen grenzen.
  • Hubert Vanmechelen

    4 jaar geleden
    Voor wie het nog niet doorheeft, Bart Tommelein wordt voorzitter. Hij is al burgemeester en wil nog een extra postje net zoals Gwendolyn Rutten hem heeft voor gedaan. Ook zij is burgemeester weliswaar in een andere stad. De postjes !
  • Bafpunt Strose

    4 jaar geleden
    Waar zijn jullie bewijzen voor dat 'spook van sabotage'? Leugens voor kliks. Roger Adams zou zich schamen.
  • jan boden

    4 jaar geleden
    Gelukkig zijn de liberalen beter in het organiseren van seksfeestjes dan in voorzittersverkiezingen. Het wordt gegarandeerd weer een hete zomer.