Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Gemiste vakantieplannen en feestjes zijn grootste coronazorgen van kinderen

Naast de gezondheid van vrienden en familie, waren Vlaamse kinderen de afgelopen maand vooral bezorgd over gewijzigde vakantieplannen en geannuleerde feestjes. Dat blijkt uit een onderzoek van de Universiteit Gent. 

4 reacties

  • Nico Herbots

    4 jaar geleden
    Van kinderen kan je niet verwachten dat ze denken als volwassenen. Je kan jezelf proberen wijs te maken dat jij in de lagere school wel al bezig was met studeren voor later en beslissen welk diploma je ging halen en dat je perfect het onderscheid kende tussen de essentie en de bijzaken in het leve, maar helaas, je bent jezelf aan het beliegen. Trouwens, het belerende vingertje werd ook al gebruikt toen jullie kinderen waren beste Emi en Stefaan. Sommige dingen veranderen nooit.
  • Emi Hergersberg

    4 jaar geleden
    Kinderen kennen vaak het essentiële verschil niet meer tussen levensnoodzakelijk en niet. dat ligt natuurlijk aan de opvoeding :-) Veel kinderen zijn rotverwend en dat wordt in tijden van overmacht een probleem.
  • Stefaan Vanwijnsberghe

    4 jaar geleden
    Beter eerst goed studeren, een dimploma halen en dan eens denken aan vakantie en feestjes? En moeten papa en mama dan weer opdraaien voor de kosten. Ga eerst werken, geld verdienen en dan kan je eens denken op vakantie en feestjes. Dat zal duren tot je 18 bent en ouder. Aan de eigenaars van hotel mama : als ze 26 zijn en nog thuis, schop ze de straat op. Ze moeten leren op hun eigen benen staan.
  • Matthias Desmet

    4 jaar geleden
    de kinderen worden aan hun lot overgelaten door de regering