discogs
Volledig scherm
© discogs

Podcast onderzoekt merkwaardig gerucht: “De CIA schreef ‘Wind of Change’ van de Scorpions”

‘Wind of Change’ is veruit het bekendste nummer van de (West-)Duitse hardrockband Scorpions. Dertig jaar na de opname is de powerballad met hoge meezingfactor het onderwerp van een Amerikaanse podcast waarin een merkwaardig gerucht wordt uitgespit: “de CIA schreef het nummer”.

1 reactie

  • Frans Peeters

    4 jaar geleden
    CIA is nog altijd aan het proberen de mensen te beinvloeden zelfs veelvuldig in de media
  1. INTERVIEW. Christophe wint ‘The Voice van Vlaanderen’: “Zonder die tweede kans van Laura Tesoro stond ik hier niet”
    PREMIUM
    tv

    INTERVIEW. Christophe wint ‘The Voice van Vlaanderen’: “Zonder die tweede kans van Laura Tesoro stond ik hier niet”

    Herkanser uit ‘The Comeback Stage’ van Laura Tesoro. Gezegend met een stem waar menig rocker jaloers op is. En voortaan ook de negende winnaar van ‘The Voice van Vlaanderen’. Christophe (43) uit Roeselare blies zijn drie mannelijke concurrenten omver, tot z’n eigen verbazing. “Ik had niet verwacht dat het publiek op de oude rot zou stemmen”, vertelt de sympathieke West-Vlaming in dit eerste gesprek na z’n overwinning. Gaat hij z’n leven nu drastisch omgooien? En wat zou hij met die 25.000 euro prijzengeld doen?
  2. KIJK. Clouseau test hun Sportpaleisshow voor de eerste keer uit en dochter Zita zag dat het goed was
    muziek

    KIJK. Clouseau test hun Sportpa­leis­show voor de eerste keer uit en dochter Zita zag dat het goed was

    ‘Gelukkige verjaardag!’ De eerste zoenen zijn geland. Als voorsmaakje op de verjaardagstaart waarvoor het Sportpaleis nu al te weinig gaatjes in de agenda heeft, trakteerde Clouseau gisteren een allereerste keer op z’n veertigste in Diest. Met tussen de hits parels die werden heropgevist. “Dit is één van mijn favorietjes”, klonk het. “We hebben dit lied letterlijk al 20 jaar niet meer gespeeld.” Voor het podium lachte Zita (19). “Ze zijn echt superenthousiast.”